Inspirator Kjetil Helliesen

Om Kjetil Tjenester Blogg Kontakt Book samtale Logg inn

Dette kan jeg hjelpe deg med

Ledercoach og ledertrening

Å lede er en aktivitet – det betyr at det må skje noe som fører de du leder i en retning og mot et mål!

På lik linje med alle andre som ønsker å skape resultater, kreves det at ledere er trent for oppgaven og at de fortløpende trener for å forbedre sine ferdigheter. De som virkelig presterer på toppnivå, innser at de også må ha noen som hjelper dem i denne løpende prosessen.

Om du er en leder som har ambisjoner om å prestere på høyt nivå, så anbefaler jeg deg å ta kontakt.

Ledertrening har liten eller ingen effekt om ikke begge parter føler seg trygge og trives. Derfor tilbyr jeg deg en gratis time, hvor vi snakker om mål, mening, ambisjoner – og kjenner på kjemien!

Strategiprosesser – fra mål til resultat

Jeg oppfatter strategi som det vi er enige om å gjøre for å komme frem til noe – de aktivitetene vi planlegger og utfører på vegen fra vi setter våre mål og til vi ser resultater.

Det betyr at en strategiprosess vil omfavne alle delene av «reisen» vi skal gjennom, fra vi får en idé og til vi har skapt det ideen omhandlet og ser resultatet i virkeligheten. Det betyr at de forskjellige fasene i denne prosessen krever innsats, oppfølging og evaluering.

Jeg jobber etter en enkel 4-trinnsmodell: Mål, plan, gjennomføring og evaluering. Gjennom samtalen får du innblikk i min måte å «drive frem» prosesser og vi finner ut om du har tro på at dette kan være til hjelp for deg og din organisasjon.

Vil du vite mer om min «metode»? Book en gratis mulighetssamtale.

Omstilling og endringsprosesser

Om du ikke oppnår de resultatene du har satt deg som mål – er det på tide å gjøre noe annerledes!

Utfordringen er at det meste vi gjør, gjør vi «på autopilot» og som et resultat av innarbeidede vaner. Det er lett å si hva som bør/må gjøres annerledes, men det vanskelige er å faktisk gjøre det.

Jeg bistår både enkeltpersoner 1:1 og bedrifter/organisasjoner i endringsprosesser og har gode verktøy som sikrer resultater – men det er du selv som må gjøre endringen.

Vil du vite mer om mine «verktøy»? Book en gratis mulighetssamtale.

Selgertrening

Skal du bli god til noe, krever det at du trener – jevnlig og målrettet!

Det er mange måter å trene på og hver enkelt må finne sin egen treningsform, men en ting bør alle selgere være opptatt av – hvordan selge mer og til flere!

I min «verden» er salg et annet ord for hjelp.

Å selge er for meg en måte å hjelpe andre med å løse deres ønsker eller problemer, ved å tilby – varer og tjenester – som vil gi mine kunder en opplevelse av verdi. De skal alltid føle at de fikk mer enn de forventet og betaler for. Da opplever både selger og kunde tilfredshet og det legger grunnlaget for flere salg.

Vil du vite mer om hvordan jeg hjelper mine kunder? Book en gratis mulighetssamtale. 

Jeg kan også hjelpe med 

  • Hvordan drive verdibasert ledelse
  • Hvordan skape arbeidsglede
  • Mastermind som verktøy i problemløsning 
  • Deltakelse i ditt styre som ekstern ressurs

Alle prosesser kan skreddersys for dine behov. Det gjelder både for enkeltoppdrag og lengre samarbeid.

 

"Noen ganger treffer du noen unike mennesker for ditt liv, som bidrar til at du finner veien. Noen som er genuint interessert i deg, noen som vil hjelpe deg, og som bistår deg i å skape de resultatene du ønsker deg. Kjetil Helliesen er en av de. Kjetil har utvilsomt spilt en avgjørende rolle i mitt privatliv og forretningsliv som mentor. Siden jeg traff Kjetil økte min årsinntekt med 50% i 2019, og miljøet i form av mennesker jeg hadde rundt meg ble totalt endret."

Bjørn Erik Haugen Jødahl
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.