Book samtale
Book samtale
Placeholder Image

Om Kjetil

Mitt navn er Kjetil Helliesen, og jeg brenner for å hjelpe ledere som vil skape glede og inspirasjon i arbeidshverdagen og oppnå ekstraordinære resultater.

Inspirerende ledere har det klart for seg HVORFOR de gjør det de gjør og er BEVISST i det de gjør - hver dag!

Jeg er en enkel gutt fra Ganddal som prøver å hjelpe andre leder til å få det beste ut av lederskapet. Det er mitt mål å hjelpe ledere til å finne gleden og inspirasjonen i livet, fordi jeg ser at et godt liv og positive følelser er nøkkelen til gode resultater.

  “Mitt brennende ønske er at alle i organisasjonen skal trives og ha det bra, og da må lederen være trygg!”

Når vi er trygge og trives bra med oss selv - trives vi bedre med andre - og det gjør at andre trives bedre med oss. 

Med trivsel følger motivasjon, og når vi klarer å motivere oss selv blir det mye lettere å motivere teamet vi har ansvar for også. Først da klarer vi å skape de virkelig ekstraordinære resultatene.

Min erfaring er både lang og bred, og innebærer blant annet 26 års ledererfaring fra næringslivet, offisersutdanning fra krigsskolen og 9 års erfaring fra forsvaret, utdanning som markedsøkonom, topplederutdanning fra AFF, Certified Consultant for Proctor Gallagher Institute, m.m.

Allikevel vil jeg si at det er min personlige erfaring som har gjort at jeg har valgt å jobbe med det jeg gjør i dag. Jeg har nemlig virkelig møtt veggen, gått i bakken, reist meg igjen - og gått videre.

Jeg opplevde å bli fysisk dårlig av mangelen på glede og lidenskap i arbeidshverdagen, og kjente på følelesescocktailen som følger - tomheten, den udefinerbare frykten, søvnmangelen og konsentrasjonsvanskene - og jeg klarte å manøvrere meg gjennom det.

Fordi denne problematikken er kjent for meg vet jeg av erfaring at det må aktivt gjøres noe med for å få til endring. Jeg vet at den endringen kun kan komme fra en selv. Jeg har en tydelig og konsekvent attitude, og er ærlig og rolig i møtet med disse utfordringene. Dette er kvaliteter som er viktige for at man skal føle seg trygg nok til å kunne oppnå endring.

Gjennom mange års erfaring har jeg tilegnet meg både verktøy og kunnskap om hvordan de skal brukes. Det gjør at jeg kan hjelpe folk til å se muligheter i det umulige, slik at de slipper å bruke like lang tid på å hente seg inn som jeg gjorde. Jeg ønsker at folk skal slippe å gå gjennom den lange, tunge prosessen jeg gikk gjennom, og heller kunne tilegne seg verktøyene og kunnskapen enkelt. Slik kan de se at det finnes alternativer her og nå til de vonde opplevelsene og følelsene.

Powered by Kajabi