Book samtale
Book samtale
Placeholder Image

Om Kjetil

Mitt navn er Kjetil Helliesen, og jeg brenner for å hjelpe mennesker som vil skape glede og inspirasjon i sin hverdag.

Inspirerte mennesker har det klart for seg HVORFOR de gjør det de gjør og er BEVISST det de gjør - hver dag!

Inspirerte mennesker skaper ekstraordinære resultater som igjen inspirerer andre. På denne måten bidrar vi alle til en bedre verden med positivitet og glede!

Jeg er en "enkel gutt fra Ganddal" som aktivt prøver å hjelpe andre til å få det beste ut sitt liv. Det er mitt mål å hjelpe deg til å finne gleden og inspirasjonen i livet, fordi jeg ser at et godt liv og positive følelser er nøkkelen til gode resultater.

Mitt brennende ønske er at alle skal trives og ha det bra, og da må vi skape trygge og bærekraftige relasjoner!

Når vi er trygge og trives bra med oss selv - trives vi bedre med andre - og det gjør at andre trives bedre med oss. 

Med trivsel følger motivasjon, og når vi klarer å motivere oss selv blir det mye lettere å motivere de rundt oss. Da klarer vi å skape de virkelig ekstraordinære resultatene - som igjen motiverer til å strekke oss enda lenger.

Min erfaring er både lang og bred, og innebærer blant annet;

- 26 år som leder i privat næringsliv

- offisersutdanning fra Hærens Krigsskole og 9 års operativ erfaring fra Forsvaret

- utdanning som markedsøkonom og topplederutdanning fra AFF

- Certified Consultant for Proctor Gallagher Institute, m.m.

Allikevel vil jeg si at det er min personlige erfaring som har gjort at jeg har valgt å jobbe med det jeg gjør i dag.

Jeg har nemlig virkelig møtt veggen, gått i bakken, reist meg igjen - og gått videre.

Jeg opplevde å bli fysisk dårlig av mangelen på glede og lidenskap i hverdagen, og kjente på følelesescocktailen som følger - tomheten, den udefinerbare frykten, søvnmangelen og konsentrasjonsvanskene - og jeg klarte å manøvrere meg gjennom det 😊

Fordi denne problematikken er kjent for meg vet jeg av erfaring at det må aktivt gjøres noe med for å få til endring. Jeg vet at den endringen kun kan komme fra en selv. Jeg har en tydelig og konsekvent attitude, og er ærlig og rolig i møtet med disse utfordringene. Dette er kvaliteter som er viktige for at man skal føle seg trygg nok til å kunne oppnå endring.

Gjennom mange års erfaring har jeg tilegnet meg både verktøy og kunnskap, som gjør at jeg kan hjelpe deg til å se muligheter i det umulige, slik at du slipper å bruke like lang tid på å hente deg inn som jeg gjorde. Jeg ønsker at du skal slippe å gå gjennom den lange, tunge prosessen jeg gikk gjennom, og heller kunne tilegne deg verktøyene og kunnskapen enkelt. Slik kan du få se at det finnes alternativer her og nå!

Powered by Kajabi