Book samtale
Book samtale
Placeholder Image

Om Kjetil

Mitt navn er Kjetil Helliesen, og jeg brenner for å hjelpe ledere som har mistet gleden og inspirasjonen i arbeidshverdagen til å oppnå ekstraordinære resultater igjen.

Jeg er en enkel gutt fra Gandal som prøver å hjelpe andre til å få det beste ut av livet. Det er mitt mål å hjelpe ledere til å finne tilbake til gleden og inspirasjonen i livet, fordi jeg ser at et godt liv og gode følelser er nøkkelen til å skape gode resultater.

        “Mitt brennende ønske er at folk skal få det bedre.”

Når vi trives bedre med oss selv trives vi bedre med andre, og det gjør at andre trives bedre med oss i gjengjeld. Sånt blir man en god leder av.

Når vi klarer å motivere oss selv blir det mye lettere å motivere teamet vi har ansvar for også, og det er først da vi klarer å skape de virkelig ekstraordinære resultatene.

Min erfaring er både lang og bred, og innebærer blant annet 26 års ledererfaring fra næringslivet, offisersutdanning fra krigsskolen og 9 års erfaring fra forsvaret, utdanning som markedsøkonom, topplederutdanning fra AFF, Certified Consultant for Proctor Gallagher Institute, m.m.

Allikevel vil jeg si at det er min personlige erfaring som har gjort at jeg har valgt å jobbe med det jeg gjør i dag. Jeg har nemlig virkelig møtt veggen, gått i bakken, reist meg igjen - og gått videre.

Jeg opplevde å bli fysisk dårlig av mangelen på glede og lidenskap i arbeidshverdagen, og kjente på følelesescocktailen som følger - tomheten, den udefinerbare frykten, søvnmangelen og konsentrasjonsvanskene - og jeg klarte å manøvrere meg gjennom det.

Fordi denne problematikken er kjent for meg vet jeg av erfaring at det må aktivt gjøres noe med for å få til endring. Jeg vet at den endringen kun kan komme fra en selv. Jeg har en tydelig og konsekvent attitude, og er ærlig og rolig i møtet med disse utfordringene. Dette er kvaliteter som er viktige for at man skal føle seg trygg nok til å kunne oppnå endring.

Gjennom mange års erfaring har jeg tilegnet meg både verktøy og kunnskap om hvordan de skal brukes. Det gjør at jeg kan hjelpe folk til å se muligheter i det umulige, slik at de slipper å bruke like lang tid på å hente seg inn som jeg gjorde. Jeg ønsker at folk skal slippe å gå gjennom den lange, tunge prosessen jeg gikk gjennom, og heller kunne tilegne seg verktøyene og kunnskapen enkelt. Slik kan de se at det finnes alternativer her og nå til de vonde opplevelsene og følelsene.

Powered by Kajabi