Sett mål som inspirerer – oppnå ekstraordinær suksess!

 

Det første jeg tenker på når jeg skal ut å reise er – hvor skal jeg? Har jeg ikke bestemt meg, virker det naturligvis meningsløst å reise. Det er umulig å vite som skal være med i bagasjen, og jeg har ingen forutsetninger for å velge reisemåte, kjøpe billetter eller planlegge reisen.

 

Et tydelig mål

Å lede seg selv og andre handler i stor grad om å være på en reise mot et mål. Målet må være definert og synlig, ellers vil det være umulig å forholde seg til. Så fort jeg har et klart bilde av hvor jeg vil og dette er knyttet opp til tydelige forventninger, er forutsetningene for å komme dit gode.

 

Den inspirerende mestringsfølelsen

Når jeg hjelper ledere til å sette klare mål som får dem til å strekke seg lenger, har jeg spesielt fokus på én ting: Følelser! Jeg...

les mer...

Hva gleder du deg til?

 
les mer...

Livet er på vei tilbake

 
les mer...

Attitude

 

Vi har dessverre ikke et ord i vårt språk som jeg føler uttrykker det samme som det engelske ordet "attitude". Det nærmeste er vel holdning, men jeg velger likevel å bruke attitude her.

 Hva er så ATTITUDE?

 Attitude er slik andre oppfatter deg og kan gjerne ses på som din "merkevare".

 Men det som er mer interessant er HVORDAN skapes min attitude, og ikke minst - kan jeg påvirke dette selv ?

les mer...
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.